“Salon mięsny” - Zakład rozbioru mięsa. W naszej ofercie: Wieprzowina, Wołowina, Cielęcina, Drób, Wędliny

obrazekobrazekSalon Mięsnyobrazek
obrazekobrazekStartAktualnościO firmieOfertaZamówieniaKontaktobrazekobrazek
O firmie Zobacz nasze chłodnie Podział mięs

Start » Podział Mięs

Podział Mięs

 

Rozbiór woÂłowiny

I - szyja   II - karkówka   III - rozbratel   IV - antrykot   V - rostbef   VI - polĂŞdwica
VII - udziec   VIII - goleĂą   IX - Âłata   X - szponder   XI - Âłopatka   XII - mostek

 

 

Rozbiór wieprzowiny

I - nogi tylne   II - golonka tylna   III - szynka   IV - ogon   V - sÂłonina   VI - biodrówka
VII - pachwina   VIII - schab   IX - Âżeberka   X - boczek   XI - karkówka   XII - Âłopatka
XIII - golonka przednia   XIV - nogi przednie   XV - podgardle

Promocje

Proponujemy polĂŞdwicĂŞ woÂłowÂą w wadze 1,60-2,00 kg. Wysokiej jakoÂści wyselekcjonowana polĂŞdwica z mÂłodych sztuk woÂłowych. Odpowiednio przyprawiona i podana zagwarantuje, Âże goÂście bĂŞdÂą chcieli do PaĂąstwa ponownie powróciĂŚ.

 

Praca

Szukasz dobrej pracy?
Sprawdź czy mamy wolne stanowiska...

© Copyright by Salon Mięsny 2010